Call Center+40 733 33 1234

Conditii generale

1. DISPOZITII GENERALE
1. Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.1234.ro, proprietatea S.C. ELMAS SRL, societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in localitatea BRASOV, Bd. Grivitei nr. 1Y, cod postal 500177, Judetul Brasov, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J08/840/1991, CUI 1115033 , atribut fiscal RO, capital social subscris si varsat 4.100.000 RON, avand contul bancar nr. RO21BRDE080SV04724380800, deschis la Banca Romana de Dezvoltare - Groupe Societe Generale – Sucursala Brasov, tel. +40 (0)268-308 700, fax. +40 (0)268-308 705,   adresa de e-mail office@1234.ro.
2. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii si implicit acceptarea de catre Dumneavoastra a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. PRODUSE. POLITICA DE AFACERI
Magazinul on-line www.1234.ro este specializat in comercializarea de produse pentru uz profesional, fabricatie proprie sau importate direct de la producatori indicati in sectiunea „Producatori”, fiind destinat in mod special persoanelor juridice dar si persoanelor fizice. Produsele beneficiaza de termenul de garantie oferit de fiecare producator in parte. Producatorul este indicat in dreptul fiecarui produs disponibil pe website-ul www.1234.ro. Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul mentionat, S.C. ELMAS SRL se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. Fiecare pagina de produs are secTiune separata in care poate fi vizualizata fiSa tehnica Si manualul de utilizare al produsului (pentru produsele pentru care exista fisa tehnica si/sau manual). S.C. ELMAS S.R.L.  isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.). Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. S.C. ELMAS S.R.L. nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact, sau folosind adresele de e-mail indicate la sectiunea „Contact”.

3. OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE
Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.1234.ro. va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente.
In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul nostru puteti comanda produsul/produsele dorite, prin parcurgerea a 5 pasi.
Pasul 1- logare in contul de utilizator (cu USERNAME si PAROLA) Pasul 2: alegerea produselor cu optiunea  "Adauga in cos" disponibila in dreptul fiecarui produs.  Dupa finalizarea listei de cumparaturi, se poate previzualiza si modifica comanda apasand butonul "Consulta cosul";   Pasul 3:  Verificarea detaliilor comenzii: pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie verificate sau mentionate acum detalii utile, precum adresa de livrare si modalitatea de plata (numerar la sediul Elmas, card online, virament bancar). Pasul 4: plasarea comenzii.  Dupa apasarea butonului   "Trimite comanda" produsele, adresa de livrare si modalitatea de plata sunt verificate, iar dvs. veti primi in mod automat un email de confirmare a primirii comenzii. Daca toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesata de catre operatorii nostri. In cazul platii prin card bancar, veti fi directionat in fereastra de plata. Pasul 5:  Odata procesata comanda,  veti primi un mail pe adresa trecuta in profilul de utilizator (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, preturile  produselor comandate si  detaliile  privind livrarea). De asemenea, un reprezentant Elmas va va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru validarea finala a adresei de livrare si comunicarea taxei de transport.  
In vederea crearii contului, Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

4. PRETURILE
Preturile disponibile pe www.1234.ro sunt afisate (in functie de alegerea utilizatorului) in urmatoarele monede: EUR, RON, HUF, MDL, BGN. Preturile sunt exprimate atat fara cat si cu TVA.
Preturile produselor se actualizeaza zilnic. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii.
Preturile nu includ costurile de expediere. Costurile de expediere sunt preturile practicate de firma de curierat cu care se efectueaza transportul, si depind de greutatea si dimensiunile coletului/ coletelor, precum si de adresa la care clientul doreste livrarea coletului. Costurile de expediere va vor fi afisate inainte sa validati comanda.

5. MODALITATILE DE PLATA
Modalitatile de plata sunt prevazute in formularul de comanda al www.1234.ro.
Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
a) Plata in numerar
Plata in numerar se face in lei, integral la livrare sau integral la ridicarea produselor de la sediul nostru. In cazul livrarii produselor prin firme de curierat, plata o veti efectua catre comisionarul care efectueaza livrarea.
b) Plata prin Paypal
Se poate efectua plata online, in conditii de siguranta.
S.C. Elmas S.R.L. nu solicita si nu stocheaza detaliile referitoare la cardul dumneavoastra.
c) Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se efectueaza doar in baza facturii proforme emise de S.C. Elmas S.R.L. in urma comenzii dumneavoastra, respectiv in urma confirmarii de comanda. Livrarea se efectueaza dupa confirmarea platii efectuate In contul bancar specificat in factura proforma.

6. PROMOTII
S.C. Elmas S.R.L. isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt comunicate eventualilor participanti doar prin intermediul website-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta toate regulile afisate pe www.1234.ro, si care sunt inregistrate de societate in perioada in care promotia este valabila, si numai in limita stocului disponibil.
S.C. Elmas S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor din promotie, si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare in prealabil.

7. PRIMIREA COMENZILOR SI LIVRAREA
Primirea comenzilor se efectueaza de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00.
Livrarea produselor comandate se realizeaza intr-un termen cuprins intre 7 si 10 zile de la data primirii comenzii si confirmarea acesteia pentru articolele aflate in stoc.
Costul de transport reprezinta tariful de expediere aferent curierului cu care se realizeaza transportul, si va va fi comunicat impreuna cu confirmarea de comanda. Pentru articolele care nu se afla pe stoc termenul de livrare poate ajunge la 30 de zile sau mai mult, in functie de disponibilitatea produselor pe stocul producatorului.
Produsele sunt expediate clientilor in ordinea in care au fost primite comenzile, pana la epuizarea stocului.
Pentru acele comenzi (primite de la acelasi client/ utilizator) in care sunt si produse disponibile pe stoc si produse nedisponibile pe stoc, expedierea se va efectua in functie de preferinta clientului/ utilizatorului: fie integral la data la care vor fi disponibile toate produsele din comanda, fie pe rand (intai produsele de pe stoc, si ulterior restul de produse din comanda).
In cazul in care clientul/ utilizatorul doreste sa-si preia personal produsele comandate, se poate prezenta la sediul S.C. Elmas S.R.L. din Brasov, B-dul Grivitei nr. 1Y, intre orele 08.00 – 16.00, anuntand in prealabil furnizorul.

8. GARANTIE SI POSTGARANTIE
S.C. Elmas S.R.L. asigura garantia produselor comercializate impotriva defectelor de fabricatie sau de material, conform Legii 449 din 2003, sub rezerva urmatoarelor conditii:

 • garantia este valida daca produsul este verificat, inspectat, si intretinut conform instructiunilor producatorului si manualului de utilizare;
 • orice interventie de servisare a produselor in perioada de garantie trebuie efectuata de S.C. Elmas S.R.L;
 • garantia nu este transferabila catre terti, si este valabila doar in tara in care s-a facut vanzarea;
 • cererile de garantie trebuie transmise catre S.C. Elmas S.R.L. impreuna cu factura originala de vanzare, certificatul de calitate si garantie, si cu specificatia seriei de fabricatie a produsului;
 • garantia nu include si operatiunile periodice de intretinere, care trebuie efectuate conform indicatiilor din cartea tehnica.

S.C. Elmas S.R.L. ofera contra cost servicii post-vanzare si piese de schimb pe toata durata normala de viata a produselor comercializate.

9. CONDITII DE RENUNTARE LA CUMPARARE SI RETURNARE A PRODUSELOR
Ordonanta de urgenta 130/2000 prevede ca renuntarea la cumparare este aplicabila consumatorilor, adica oricarei persoane fizice sau grup de persoane constituite in asociatii, care, in executarea contractelor care intra sub incidenta prezentei ordonante, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.
Conform ordonantei 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Potrivit articolului 5, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa, daca partile nu au convenit altfel.
In cazul in care produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dumneavoastra, puteti denunta unilateral contractul in termenul mai sus mentionat si returna produsul/produsele; renuntarea la cumparare in termen de 10 zile este aplicabila doar pentru produsele livrate prin curier.
Cheltuielile de returnare sunt suportate de client; contravaloarea produsului returnat se ramburseaza consumatorului in termen de 30 de zile de la retur; alternativ, consumatorul poate alege sa inlocuiasca produsul returnat cu un alt produs identic.
Produsul/ produsele pot fi returnate doar daca sunt in conditii perfecte, nedeteriorate, inclusiv ambalajul, accesoriile (daca este cazul), documentele aferente.

Conform art. 10 din OG 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
- contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
- contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Cumaratorul este rugat sa refuze primirea coletelor vizibil deteriorate.
In cazul in care cumparatorul observa dupa receptionare defecte estetice ale produselor, este necesar sa transmita in maxim 48 de ore de la livrare o instiintare pe adresa de e-mail office@1234.ro, atasand 2 poze din care sa reiasa defectul constatat.

10. PROCEDURA RENUNTARE LA CUMPARARE

 • Cumparatorul transmite in scris, la adresa de e-mail office@1234.ro o solicitare avand subiectul „Cerere de retur produse conform comanda numarul ............ din data .................”, si continand: datele de contact ale cumparatorului, numarul si data comenzii, numarul si data facturii emise pentru respectiva comanda, motivele care cauzeaza cererea de retur.
 • Cererea de retur trebuie sa aiba atasate: copia facturii fiscale si copia avizului de insotire a marfii sau a AWB-ului.
 • Dupa receptionarea cererii, S.C. Elmas S.R.L. va verifica daca sunt indeplinite conditiile de retur; daca respectivele conditii sunt indeplinite, cererea va fi aprobata si inregistrata in sistem.
 • In urmatoarele 24 – 48 de ore, cumparatorul va primi un e-mail de confirmare, care va contine numarul de inregistrare al returului, si urmatorii pasi ai procedurii de retur.
 • Cumparatorul returneaza produsul in ambalajul original ( si manualul de utilizare, si accesoriile – daca este cazul ), avand grija sa adauge numarul de inregistrare al returului, precum si factura fiscala in original si certificatul de garantie in original.
 • Dupa primirea produsului, personalul S.C. Elmas S.R.L. va efectua verificarea sa, constatand daca solicitarea respecta conditiile obligatorii aplicabile in cazul renuntarii la cumparare.
 • Cumparatorul va primi un e-mail in care i se va comunica rezultatul verificarii, iar in cazul in care conditiile sus metionate sunt respectate, va avea la dispozitie urmatoarele variante: rambursarea valorii produselor in termen de 30 de zile de la data denuntarii contractului, inlocuirea produsului cu un produs identic, sau inlocuirea cu un produs similar dar de o valoare mai mare sau mai mica (daca valoarea produsului nou ales este mai mare cumparatorul va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, S.C. Elmas S.R.L. ii va rambursa diferenta).

S.C. Elmas S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor in cazuri de: returnari repetate, depasirea termenului de renuntare la cumparare, nerespectarea conditiilor de renuntare la cumparare, si/sau neacceptare a taxelor de transport.

11. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU LEGATURILE CATRE ALTE WEBSITE-URI, SERVER, BROWSER
Website-ul www.1234.ro este gazduit de serverele unei terte societati. Societatea S.C. Elmas S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. Elmas S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea website-ului www.1234.ro. S.C. Elmas S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.1234.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
S.C. Elmas S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura website-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe website-ul www.1234.ro. Pentru respectivele website-uri raspunderea integrala o poarta proprietarii acestora.

12. DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al website-ului este proprietatea S.C. Elmas S.R.L. si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romaneasca.
Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul S.C. Elmas S.R.L., este strict interzisa.
Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a informatiilor de pe site.
In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Elmas S.R.L. si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile in vigoare.

13. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Elmas S.R.L. inregistrata la A.N.S.P.D.C.P cu numarul 30770 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, utilizand orice modalitate de comunicare cu noi.
Datele personale sunt culese numai pentru nevoile S.C. Elmas S.R.L. si prelucrate in scopul realizarii activitatii comerciale a firmei rezultate din statut, a promotiilor si reclamei, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislatie prin Legea nr. 677/2001.
Furnizand datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de catre S.C. Elmas S.R.L. si parteneri sai, precum si cu primirea de comunicari comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere incetarea prelucrarii lor de catre firma sau de a se impotrivi folosirii lor. In acest sens, puteti transmite o cerere scrisa, datata si semnata, catre S.C. Elmas S.R.L., la adresa B-dul Grivitei nr. 1Y, Brasov – 500177.
Prin furnizarea de catre Dvs a urmatoarelor date cu caracter personal: e-mail, username, nume si prenume, adresa, cod postal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, cod numeric personal, telefon,  Dvs, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001,  declarati ca va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc, respectiv explicit, liber exprimat si informat, ca datele Dvs cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC ELMAS SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre SC ELMAS SRL cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Toti cei care au furnizat urmatoarele date cu caracter personal: e-mail, username, nume si prenume, adresa, cod postal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, cod numeric personal, telefon, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.  Scopurile colectarii si prelucrarii datelor Dvs cu caracter personal (e-mail, username, nume si prenume, adresa, cod postal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, cod numeric personal, telefon) de catre S.C. ELMAS S.R.L. sunt:

 • transmiterea prin e-mail de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de SC ELMAS SRL, cu privire la produsele pe care societatea ELMAS SRL le comercializeaza;
 • efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea SC ELMAS SRL. fata de persoana dumneavoastra;
 • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.
 • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv confirmarea comenzii, expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor, inregistrarea facturilor si platilor in contabilitate si lamurirea oricaror aspecte legate de comanda, expediere si plata.
 • promovarea produselor si serviciilor; marketing si publicitate.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele dvs., acestea fiind necesare prelucrarii comenzii dumneavoastra si/sau promovarii produselor si serviciilor noastre prin actiuni de tipul newsletter. Refuzul dvs. determina imposibilitatea preluarii si procesarii comenzii dumneavoastra si/sau imposibilitatea de a va trimite informari privind actiunile promotionale si de promovare a produselor si serviciilor.
In cazul in care doriti sa primiti informatii despre produsele noastre, si/sau despre campaniile noastre promotionale, si/sau oferta de pret, este necesar sa ne transmiteti:

 • numele si prenumele dvs.;
 • numarul dvs. de telefon;
 • adresa dvs. de e-mail.

In cazul in care doriti sa trimiteti o comanda, pentru a va putea confirma comanda, pentru a emite factura fiscala, si pentru a va putea livra, este necesar sa ne transmiteti:

 • numele si prenumele dvs.;
 • numarul dvs. de telefon;
 • adresa dvs. de e-mail;
 • codul numeric personal;
 • seria si numarul actului de identitate/pasaportului;
 • adresa dumneavoastra.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. ELMAS S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: firmelor furnizoare de servicii de curierat, de servicii de plata, si companiilor din grupul S.C. ELMAS S.R.L.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de S.C. ELMAS S.R.L.?
□DA □NU
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. Elmas S.R.L., B-dul Grivitei nr. 1Y, Brasov – 500177, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interveniti asupra datelor transmise; 
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra pot fi transferate in Bulgaria, Ungaria, sau Moldova, in vederea livrarii comenzii dvs. si instalarii produselor comandate (doar daca este cazul, si doar la solicitarea dvs.).
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

In cazul in care aveti creat cont pe site-ul www.1234.ro, S.C. ELMAS S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal furnizate de Dvs prin completarea formularului Cont nou (e-mail, username, parola, confirmare parola) pe perioada existentei contului Dvs , iar ulterior stergerii contului Dvs, S.C. ELMAS S.R.L. va transforma datele Dvs cu caracter personal (e-mail, username, parola, confirmare parola)  in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii.
Datele cu caracter personal privind  e-mail, nume si prenume, adresa, cod postal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, cod numeric personal, telefon, furnizate pentru efectuarea comenzii (cumpararea de produse de pe site-ul www.1234.ro.) vor fi prelucrate de catre S.C. ELMAS S.R.L.  pe perioada prevazuta de lege pentru pastrarea inregistrarilor contabile privind comenzile si platile efectuate de Dvs ce au ca obiect produsele comandate de Dvs de pe site-ul www.1234.ro.
Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre S.C. ELMAS S.R.L. in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmelor de curierat care asigura livrarea produselor comandate de Dvs, a eventualilor prepusi ai SC ELMAS S.R.L. care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama S.C. ELMAS S.R.L. cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, a eventualilor dobanditori ai site-ului www.1234.ro (prin vanzare-cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului),  a firmei de IT care se ocupa de functionarea optima a site-ului (in prezent este firma SC WEBGABRIEL SRL) care in viitor poate fi inlocuita cu o alta firma  conform optiunii exclusive a societatii ELMAS S.R.L. si pentru care se considera ca am primit acceptul Dvs prin efectuarea comenzii. Prin comanda efectuata Dvs va exprimati acordul pentru dezvaluirea datelor Dvs cu caracter personal urmatorilor terti: eventualilor dobanditori ai site-ului www.1234.ro (prin vanzare -cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului), prepusilor societatii ELMAS S.R.L. care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama S.C. ELMAS S.R.L. cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, firmelor de curierat (UPS, Urgent Curier).

14. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Pentru a putea cumpara de pe www.1234.ro, este obligatoriu sa aveti un cont pe website-ul nostru.
De asemenea, daca aveti deja un cont, va puteti modifica in orice moment datele contului, sau puteti renunta in orice moment la contul dumneavoastra daca doriti.
In cazul in care decideti sa va creati un cont inseamna ca sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, complete si actuale despre dumneavoastra si/sau societatea dumneavoastra, asa cum sunt solicitate in campurile de inregistrare ca utilizator.
In cazul in care se constata ca ati incalcat aceasta obligatie, S.C. Elmas S.R.L. isi rezerva dreptul de a va bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nicio notificare in prealabil.
Totodata, daca optati sa va creati un cont pe website-ul www.1234.ro, va rugam sa aveti grija ce parola de acces alegeti, repectand cateva cerinte minime: sa contina cel putin 8 caractere, sa nu fie usor de ghicit (de exemplu: parola sau adresa dumneavoastra de email, numele dumneavoastra, etc.), sa nu fie aceeasi parola pe care o utilizati pentru a accesa alte conturi.
Datele personale furnizate de dumneavoastra la inregistrare sau la plasarea unei comenzi sunt utilizate de S.C. Elmas S.R.L. doar in scopul declarat al acestui website (respectiv pentru confirmarea comenzii, facturare, livrare, transmitere a buletinelor informative si promotionale) si nu vor fi divulgate unei terte parti sau facute publice in scopuri de marketing fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute prin lege.

15. MODIFICARI SI ACTUALIZARI
Termenii si conditiile generale specificate pe www.1234.ro sunt supuse modificarilor, datorita schimbarii legislatiei sau a altor motive. Data intrarii in vigoare a noilor termeni si conditii este data publicarii acestora pe www.1234.ro.

16. INFORMATII SUPLIMENTARE, CERERI, RECLAMATII
Ne puteti transmite solicitarile dumneavoastra in scris, telefonic, sau via internet, la:
S.C. Elmas S.R.L.
B-dul Grivitei nr. 1Y, Brasov – 500177
Tel:     +40 (0)733 33 1234
Fax:    +40 (0)268-308 705
E-mail: office@1234.ro

17. LIVRARILE INTERNATIONALE
Comenzile livrate in tarile din afara Comunitatii Europene pot face obiectul taxelor de import, taxelor vamale practicate de tara de destinatie. Din cauza faptului ca politicile vamale difera de la o tara la alta, utilizatorii / clientii www.1234.ro / S.C. Elmas S.R.L. sunt rugati sa contacteze direct autoritatile vamale locale pentru a obtine mai multe informatii despre nivelul/ valoarea taxelor inainte de a comanda un produs. S.C. Elmas S.R.L. nu poate prevedea care sunt aceste taxe.
De asemenea, va rugam sa aveti in vedere faptul ca desfasurarea procedurilor vamale poate cauza intarzieri ale termenului de livrare estimat, intarzieri care nu depind de S.C. Elmas S.R.L..

18. JURISDICTIE
Toate vanzarile societatii S.C. ELMAS S.R.L. sunt considerate ca avand loc la sediul societatii din Brasov, Bd. Grivitei nr. 1Y, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut intre clienti si S.C. ELMAS S.R.L. se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de instantele judecatoresti competente.

19. TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE.
Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.1234.ro se  face la momentul livrarii, dupa efectuarea platii din partea Clientului in una dintre modalitatile indicate in sectiunea „Modalitatea de plata” si regasita in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Clientul are obligaţia sa preia bunurile la termenele şi în condiţiile prevazute în contractul la distanta.
In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre S.C. ELMAS S.R.L. sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora,  cu exceptia serviciului “Deschiderea coletului la livrare”.

20. LEGISLATIA APLICABILA

 • Legea comertului electronic - 365/2002 - republicata
 • Ordonanta nr. 130/2000 prepublicata, privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • Legii 365/2002 privind comertul electronic - republicata
 • Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
 • Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000 republicata;
 • Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
 • Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
 • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.  
 • Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii