Call Center+40 733 33 1234

Conditii generale

1. DISPOZITII GENERALE
1. Prin prezenta se stabilesc conditiile de vanzare a produselor din magazinul on-line www.1234.ro, proprietatea S.C. ELMAS SRL, societate comerciala legal infiintata conform legilor romane, cu sediul in localitatea BRASOV, Bd. Grivitei nr. 1Y, cod postal 500177, Judetul Brasov, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J08/840/1991, CUI 1115033 , atribut fiscal RO, capital social subscris si varsat 4.100.000 RON, avand contul bancar nr. RO21BRDE080SV04724380800, deschis la Banca Romana de Dezvoltare - Groupe Societe Generale – Sucursala Brasov, tel. +40 (0)268-308 700, fax. +40 (0)268-308 705,   adresa de e-mail office@1234.ro.
2. Folosirea acestui site, respectiv inregistrarea unei comenzi, implica: acceptarea de catre dumneavoastra a prezentilor termeni si conditii si implicit acceptarea de catre Dumneavoastra a utilizarii adresei de posta electronica (e-mail) ca tehnica de comunicatie la distanta. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara nici o notificare prealabila. Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau nu confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

2. PRODUSE. POLITICA DE AFACERI
Magazinul on-line www.1234.ro este specializat in comercializarea de produse pentru uz profesional, fabricatie proprie sau importate direct de la producatori indicati in sectiunea „Producatori”, fiind destinat in mod special persoanelor juridice dar si persoanelor fizice. Produsele beneficiaza de termenul de garantie oferit de fiecare producator in parte. Producatorul este indicat in dreptul fiecarui produs disponibil pe website-ul www.1234.ro. Pentru fiecare dintre produsele postate pe site-ul mentionat, S.C. ELMAS SRL se obliga sa afiseze toate caracteristicile esentiale ale acestora, care sa permita cumparatorului o identificare, comparare si o alegere corecta. Fiecare pagina de produs are secTiune separata in care poate fi vizualizata fiSa tehnica Si manualul de utilizare al produsului (pentru produsele pentru care exista fisa tehnica si/sau manual). S.C. ELMAS S.R.L.  isi rezerva dreptul de a modifica fara preaviz caracteristicile produselor afisate. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect, etc.). Produsele comercializate respecta legislatia romana in vigoare. S.C. ELMAS S.R.L. nu poate fi considerata responsabila pentru utilizarea necorespunzatoare a produselor comandate.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact, sau folosind adresele de e-mail indicate la sectiunea „Contact”.

3. OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE
Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.1234.ro. va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente.
In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul nostru puteti comanda produsul/produsele dorite, prin parcurgerea a 5 pasi.
Pasul 1- logare in contul de utilizator (cu USERNAME si PAROLA) Pasul 2: alegerea produselor cu optiunea  "Adauga in cos" disponibila in dreptul fiecarui produs.  Dupa finalizarea listei de cumparaturi, se poate previzualiza si modifica comanda apasand butonul "Consulta cosul";   Pasul 3:  Verificarea detaliilor comenzii: pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie verificate sau mentionate acum detalii utile, precum adresa de livrare si modalitatea de plata (numerar la sediul Elmas, card online, virament bancar). Pasul 4: plasarea comenzii.  Dupa apasarea butonului   "Trimite comanda" produsele, adresa de livrare si modalitatea de plata sunt verificate, iar dvs. veti primi in mod automat un email de confirmare a primirii comenzii. Daca toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesata de catre operatorii nostri. In cazul platii prin card bancar, veti fi directionat in fereastra de plata. Pasul 5:  Odata procesata comanda,  veti primi un mail pe adresa trecuta in profilul de utilizator (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, preturile  produselor comandate si  detaliile  privind livrarea). De asemenea, un reprezentant Elmas va va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru validarea finala a adresei de livrare si comunicarea taxei de transport.  
In vederea crearii contului, Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

4. PRETURILE
Preturile disponibile pe www.1234.ro sunt afisate (in functie de alegerea utilizatorului) in urmatoarele monede: EUR, RON, HUF, MDL, BGN. Preturile sunt exprimate atat fara cat si cu TVA.
Preturile produselor se actualizeaza zilnic. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs. Facturarea se face la preturile afisate in momentul inregistrarii comenzii.
Preturile nu includ costurile de expediere. Costurile de expediere sunt preturile practicate de firma de curierat cu care se efectueaza transportul, si depind de greutatea si dimensiunile coletului/ coletelor, precum si de adresa la care clientul doreste livrarea coletului. Costurile de expediere va vor fi afisate inainte sa validati comanda.

5. MODALITATILE DE PLATA
Modalitatile de plata sunt prevazute in formularul de comanda al www.1234.ro.
Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:
a) Plata in numerar
Plata in numerar se face in lei, integral la livrare sau integral la ridicarea produselor de la sediul nostru. In cazul livrarii produselor prin firme de curierat, plata o veti efectua catre comisionarul care efectueaza livrarea.
b) Plata prin Paypal
Se poate efectua plata online, in conditii de siguranta.
S.C. Elmas S.R.L. nu solicita si nu stocheaza detaliile referitoare la cardul dumneavoastra.
c) Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se efectueaza doar in baza facturii proforme emise de S.C. Elmas S.R.L. in urma comenzii dumneavoastra, respectiv in urma confirmarii de comanda. Livrarea se efectueaza dupa confirmarea platii efectuate In contul bancar specificat in factura proforma.

6. PROMOTII
S.C. Elmas S.R.L. isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt comunicate eventualilor participanti doar prin intermediul website-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta toate regulile afisate pe www.1234.ro, si care sunt inregistrate de societate in perioada in care promotia este valabila, si numai in limita stocului disponibil.
S.C. Elmas S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor din promotie, si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nicio notificare in prealabil.

7. PRIMIREA COMENZILOR SI LIVRAREA
Primirea comenzilor se efectueaza de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00.
Livrarea produselor comandate se realizeaza intr-un termen cuprins intre 7 si 10 zile de la data primirii comenzii si confirmarea acesteia pentru articolele aflate in stoc.
Costul de transport reprezinta tariful de expediere aferent curierului cu care se realizeaza transportul, si va va fi comunicat impreuna cu confirmarea de comanda. Pentru articolele care nu se afla pe stoc termenul de livrare poate ajunge la 30 de zile sau mai mult, in functie de disponibilitatea produselor pe stocul producatorului.
Produsele sunt expediate clientilor in ordinea in care au fost primite comenzile, pana la epuizarea stocului.
Pentru acele comenzi (primite de la acelasi client/ utilizator) in care sunt si produse disponibile pe stoc si produse nedisponibile pe stoc, expedierea se va efectua in functie de preferinta clientului/ utilizatorului: fie integral la data la care vor fi disponibile toate produsele din comanda, fie pe rand (intai produsele de pe stoc, si ulterior restul de produse din comanda).
In cazul in care clientul/ utilizatorul doreste sa-si preia personal produsele comandate, se poate prezenta la sediul S.C. Elmas S.R.L. din Brasov, B-dul Grivitei nr. 1Y, intre orele 08.00 – 16.00, anuntand in prealabil furnizorul.

8. GARANTIE SI POSTGARANTIE
S.C. Elmas S.R.L. asigura garantia produselor comercializate impotriva defectelor de fabricatie sau de material, conform Legii 449 din 2003, sub rezerva urmatoarelor conditii:

 • garantia este valida daca produsul este verificat, inspectat, si intretinut conform instructiunilor producatorului si manualului de utilizare;
 • orice interventie de servisare a produselor in perioada de garantie trebuie efectuata de S.C. Elmas S.R.L;
 • garantia nu este transferabila catre terti, si este valabila doar in tara in care s-a facut vanzarea;
 • cererile de garantie trebuie transmise catre S.C. Elmas S.R.L. impreuna cu factura originala de vanzare, certificatul de calitate si garantie, si cu specificatia seriei de fabricatie a produsului;
 • garantia nu include si operatiunile periodice de intretinere, care trebuie efectuate conform indicatiilor din cartea tehnica.

S.C. Elmas S.R.L. ofera contra cost servicii post-vanzare si piese de schimb pe toata durata normala de viata a produselor comercializate.

9. CONDITII DE RENUNTARE LA CUMPARARE SI RETURNARE A PRODUSELOR
Ordonanta de urgenta 130/2000 prevede ca renuntarea la cumparare este aplicabila consumatorilor, adica oricarei persoane fizice sau grup de persoane constituite in asociatii, care, in executarea contractelor care intra sub incidenta prezentei ordonante, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.
Conform ordonantei 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Potrivit articolului 5, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa, daca partile nu au convenit altfel.
In cazul in care produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dumneavoastra, puteti denunta unilateral contractul in termenul mai sus mentionat si returna produsul/produsele; renuntarea la cumparare in termen de 10 zile este aplicabila doar pentru produsele livrate prin curier.
Cheltuielile de returnare sunt suportate de client; contravaloarea produsului returnat se ramburseaza consumatorului in termen de 30 de zile de la retur; alternativ, consumatorul poate alege sa inlocuiasca produsul returnat cu un alt produs identic.
Produsul/ produsele pot fi returnate doar daca sunt in conditii perfecte, nedeteriorate, inclusiv ambalajul, accesoriile (daca este cazul), documentele aferente.

Conform art. 10 din OG 130/2000, consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
- contracte de furnizare de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
- contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Cumaratorul este rugat sa refuze primirea coletelor vizibil deteriorate.
In cazul in care cumparatorul observa dupa receptionare defecte estetice ale produselor, este necesar sa transmita in maxim 48 de ore de la livrare o instiintare pe adresa de e-mail office@1234.ro, atasand 2 poze din care sa reiasa defectul constatat.

10. PROCEDURA RENUNTARE LA CUMPARARE

 • Cumparatorul transmite in scris, la adresa de e-mail office@1234.ro o solicitare avand subiectul „Cerere de retur produse conform comanda numarul ............ din data .................”, si continand: datele de contact ale cumparatorului, numarul si data comenzii, numarul si data facturii emise pentru respectiva comanda, motivele care cauzeaza cererea de retur.
 • Cererea de retur trebuie sa aiba atasate: copia facturii fiscale si copia avizului de insotire a marfii sau a AWB-ului.
 • Dupa receptionarea cererii, S.C. Elmas S.R.L. va verifica daca sunt indeplinite conditiile de retur; daca respectivele conditii sunt indeplinite, cererea va fi aprobata si inregistrata in sistem.
 • In urmatoarele 24 – 48 de ore, cumparatorul va primi un e-mail de confirmare, care va contine numarul de inregistrare al returului, si urmatorii pasi ai procedurii de retur.
 • Cumparatorul returneaza produsul in ambalajul original ( si manualul de utilizare, si accesoriile – daca este cazul ), avand grija sa adauge numarul de inregistrare al returului, precum si factura fiscala in original si certificatul de garantie in original.
 • Dupa primirea produsului, personalul S.C. Elmas S.R.L. va efectua verificarea sa, constatand daca solicitarea respecta conditiile obligatorii aplicabile in cazul renuntarii la cumparare.
 • Cumparatorul va primi un e-mail in care i se va comunica rezultatul verificarii, iar in cazul in care conditiile sus metionate sunt respectate, va avea la dispozitie urmatoarele variante: rambursarea valorii produselor in termen de 30 de zile de la data denuntarii contractului, inlocuirea produsului cu un produs identic, sau inlocuirea cu un produs similar dar de o valoare mai mare sau mai mica (daca valoarea produsului nou ales este mai mare cumparatorul va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, S.C. Elmas S.R.L. ii va rambursa diferenta).

S.C. Elmas S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor in cazuri de: returnari repetate, depasirea termenului de renuntare la cumparare, nerespectarea conditiilor de renuntare la cumparare, si/sau neacceptare a taxelor de transport.

11. LIMITAREA RESPONSABILITATII PENTRU LEGATURILE CATRE ALTE WEBSITE-URI, SERVER, BROWSER
Website-ul www.1234.ro este gazduit de serverele unei terte societati. Societatea S.C. Elmas S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. S.C. Elmas S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea website-ului www.1234.ro. S.C. Elmas S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la www.1234.ro sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.
S.C. Elmas S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura website-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe website-ul www.1234.ro. Pentru respectivele website-uri raspunderea integrala o poarta proprietarii acestora.

12. DREPTURI DE AUTOR
Intregul continut al website-ului este proprietatea S.C. Elmas S.R.L. si a partenerilor sai si este protejat de legislatia romaneasca.
Folosirea website-ului sau a continutului sau de catre orice persoana fizica sau juridica, pentru alt scop decat cel personal sau non-comercial, fara acordul S.C. Elmas S.R.L., este strict interzisa.
Nu suntem raspunzatori de folosirea si interpretarea eronata a informatiilor de pe site.
In cazul unor eventuale conflicte intre S.C. Elmas S.R.L. si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, in conformitate cu legile in vigoare.

13. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

13.1. Informare cu privire la prelucrarea datelor persoanale si operatorul prelucrarii datelor

 

Protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal este foarte importanta pentru compania ELMAS.

Ne dorim ca dumneavoastra sa fiti informat corespunzator cu privire la modul si scopurile in care ELMAS prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal.

De aceea, in calitate de operator de date cu caracter personal, publicam aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a va explica modul in care prelucram si protejam datele cu caracter personal, pentru indeplinirea obligatiilor referitoare la garantarea si protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanelor fizice, in special a dreptului la viata intima, familiala si privata.

Datele noastre de identificare sunt: ELMAS SRL., nr. Reg. Com. J08/840/1991, CIF RO 1115033, B-dul Grivitei nr. 1y, Brasov, jud. Brasov.

 

13.2. Aspecte generale

 

Prin „date cu caracter personal” se denumesc informatiile privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

De fiecare data cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde si cat pastram datele tale si cine are acces la acestea. Bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

ELMAS adopta masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerilor accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau oricarei alte forme de prelucrare ilegala. In acest sens, este desemnata, la nivelul ELMAS, o persoana responsabila cu respectarea dispozitiilor Regulamentului (UE) 679/2016.

 

13.3. Principiile prelucrarii datelor de catre ELMAS

 

3.1.  Datele cu caracter personal sunt prelucrate de ELMAS cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

3.2.  Datele cu caracter personal sunt colectate de ELMAS in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

3.3.  Datele cu caracter personal sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate si ulterior prelucrate.

3.4.  Datele cu caracter personal se stocheaza de ELMAS numai pentru o perioada necesara pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate, in afara cazului ca evista prevederi legale care sa stipuleze alte perioade.

3.5.  ELMAS a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii, accesului neautorizat sau oricarei alte forme de prelucrare ilegala, precum si cu privire la stergerea sau rectificarea datelor inexacte sau incomplete din punct de vedere al scopului pentru care sunt colectate si pentru care vor fi ulterior prelucrate.

 

13.4. Categoriile de persoane vizate de prelucrarea datelor facuta de ELMAS

 

Elmas prelucreaza in cadrul activitatii sale datele urmatoarelor categorii de persoane:

 

 • Partenerilor nostri contractuali precum furnizori si clienti („Parteneri comerciali”);
 • Vizitatorilor si utilizatorilor site-urilor noastre care pot fi accesate la adresele elmas.ro , www.1234.ro , etc. si toate microsite-urile acestuia („Utilizatori site”);
 • Utilizatorilor Aplicatiilor noastre Mobile („Utilizatori de Aplicatii”);
 • Persoanelor interesate sa se angajeze in compania Elmas („Candidati”);
 • Participantilor la programele Elmas de pregatire profesionala („Ucenici”);
 • Angajatii Elmas („Angajati”);
 • Vizitatorii showrom-urilor si ale altor facilitati Elmas („Vizitatori”);
 • Clientii potentiali.

 

13.5. Categoriile de date si scopurile prelucrarii lor in Elmas

 

Datele cu caracter personal la care se face referire in prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal includ elemente de identificare de tipul nume si prenume, numele si prenumele reprezentantilor legali, data si locul nasterii, telefon/ fax, adresa de domiciliu/ resedinta, adresa de e-mail, cod numeric personal, seria si numarul actului de identitate, loc de munca, profesie, formare profesionala – diplome – studii, date bancare sau alte asemenea, care servesc la identificarea dumneavoastra sau a persoanelor care va reprezinta ori pe care le reprezentati.

ELMAS va colecta, utiliza, prelucra si furniza datele personale oferite de dumneavoastra in scopuri precum reclama, marketing si publicitate, statistica, organizarea de cursuri, seminarii, evenimente comerciale, in scop educational pentru organizarea programelor de formare profesionala, pentru emiterea oricaror documente financiar-contabile, incheierea de contracte ori alte acte necesare in activitatea ELMAS.

Datele personale sunt destinate utilizarii de catre ELMAS si sunt colectate prin platformele on-line sau prin furnizare directa de catre persoana vizata. O parte din aceste date pot fi comunicate catre parteneri contractuali ai ELMAS sau catre autoritatile statului, dupa caz.

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor de catre ELMAS se vor face doar cu acordul explicit al parintilor sau al altor reprezentanti legali.

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand interactionati cu noi (de exemplu, informatiile pe care ni le furnizati prin completarea formularelor de pe site-urile noastre web sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate). Aceasta include informatii pe care le furnizati atunci cand va inregistrati pentru a utiliza un Website al nostru, cand va abonati la serviciile noastre, prin completarea unui formular de inscriere sau in alt mod, atunci cand va inscrieti in promotii, comandati un produs sau solicitati o oferta.

Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, precum si alte informatii, dupa caz.

De fiecare data cand vizitati Website-urile noastre, colectam automat urmatoarele date:

 • date tehnice, de exemplu acest lucru poate include adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru conectarea calculatorului dumneavoastra la internet, informatiile de conectare; aceste date pot fi colectate si prelucrate in numele nostru prin fisierele de tip cookie ale tertelor parti. Puteti gasi mai multe informatii despre acest lucru la adresa https://www.1234.ro/ro/cookie-policy
 • date despre vizita dumneavoastra, de exemplu acest lucru poate include Localizatoare Uniforme de Resurse (URL) complete, secventa de clicuri catre, prin si de la Website-urile noastre (inclusiv data si ora), informatiile sau produsele pe care le-ati vizualizat sau cautat, numarul mediu de articole vizualizate pe Website-urile noastre, informatii privind interactiunea cu paginile, sau orice adresa de e-mail folosita pentru a contacta reprezentantii departamentului nostru de servicii pentru clienti.

Nu vom colecta sau prelucra date cu caracter personal sensibile legate de dumneavoastra (de exemplu informatii despre originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice, sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala), cu exceptia cazului in care (i) suntem obligati sa facem acest lucru prin lege; si/sau (ii) in cazul in care ne-ati furnizat consimtamantul dumneavoastra explicit in mod separat. In cazul in care ne furnizati in mod voluntar date cu caracter personal sensibile, prin interactiunea dumneavoastra cu Website-urile noastre sau prin corespondenta cu noi prin telefon, e-mail sau in orice alta modalitate, din proprie vointa si nu la cererea noastra, vom sterge astfel de date cu caracter personal din sistemele noastre daca nu consideram ca prelucrarea acestora este necesara pentru un scop legitim al Elmas, cu exceptia cazului in care ati facut aceste date publice (de exemplu, intr-un forum de mesaje care este vizibil publicului), caz in care vom sterge aceste date de pe Website-urile noastre numai daca legea impune astfel sau daca nu dorim sa le pastram.

In unele cazuri, obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon, descriere personala si fotografie, varsta, data nasterii si sexul) de la terte parti, precum parteneri de afaceri, subcontractanti de servicii tehnice, de plata si de livrare, agentii de publicitate, furnizori de servicii de analiza, furnizori de servicii de cercetare de piata, agentii de recrutare personal, etc. Cand vizitati si va inregistrati pe una din platformele noastre online, este posibil sa obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal de la un furnizor de comunicare sociala terta parte, daca optati in mod voluntar sa va inregistrati prin intermediul respectivei platforme de comunicare sociala terta parte.

In cazul in care obtinem datele dumneavoastra cu caracter personal de la o terta parte, va vom furniza toate informatiile relevante despre prelucrare cat mai curand posibil, dar in orice caz nu mai tarziu de o luna de la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, inclusiv privind categoriile de date cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii, scopul prelucrarii si temeiul juridic al acesteia.

 

13.6. Cum folosim datele cu caracter personal si care este temeiul juridic al prelucrarii

 

Aspecte generale

Putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal:

- in cazul in care trebuie sa executam un contract pe care l-am incheiat cu dumneavoastra;

- daca trebuie sa respectam o obligatie legala (de exemplu, legile aplicabile in relatiile de munca, contabilitate, fiscalitate);

- atunci cand este necesar pentru interesele noastre legitime si pentru interesele dumneavoastra (de exemplu, pentru detectarea si prevenirea fraudei sau pentru asigurarea securitatii IT si a retelelor), cu exceptia cazului in care drepturile dumneavoastra fundamentale prevaleaza fata de aceste interese;

- daca este necesar sa protejam interesele dumneavoastra vitale (sau interesele vitale ale altor persoane);

- in cazul in care este necesar pentru interesul public sau in scopuri oficiale.

 

Putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative si operationale, cum ar fi:

- intocmirea de documente specifice parteneriatului comercial;

- securitatea persoanelor si a imobilelor;

- pentru a ne asigura de prezentarea continutului in modul cel mai eficient pentru dumneavoastra si pentru computerul dumneavoastra;

- pentru a imbunatati Website-urile noastre, inclusiv functionalitatea acestuia;

- pentru administrarea Website-urilor noastre; pentru operatiunile interne, inclusiv in scopuri de depanare, analiza a datelor, testare, cercetare, statistica si de cercetare;

- pentru publicitate si marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel incat sa oferim un continut, inclusiv un continut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastra;

- ca parte a eforturilor noastre de a pastra Website-urile noastre in siguranta.

 

In unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal doar cu consimtamantul dumneavoastra. In aceste cazuri, va vom solicita separat consimtamantul dumneavoastra, in mod transparent, atunci cand furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal. Ulterior, veti putea sa va retrageti consimtamantul in orice moment. Cu toate acestea, retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari care a avut loc inainte de retragerea acestuia.

In cazul in care solicitam date cu caracter personal pentru a respecta obligatii legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de catre dumneavoastra este obligatorie. Acest lucru inseamna ca, daca astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea sa gestionam relatiile contractuale sau sa respectam obligatiile care ne sunt impuse de lege. In toate celelalte cazuri, furnizarea de date cu caracter personal este optionala si nu aveti obligatia de a le furniza.

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum datele de identificare, datele de contact si adresa de resedinta, in scopul posibilei exercitari a drepturilor noastre in viitor. Aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim, fiind necesar sa ne exercitam drepturile in cazul unor eventuale litigii.

 

Cel mai frecvent, vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

 1. Parteneri comerciali:

In scopul furnizarii de servicii, livrarii de bunuri si efectuarii platilor/incasarii contravalorii in baza contractelor, va putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, date de contact de afaceri, date bancare si codul de identificare fiscala, pentru persoanele inregistrate in scopuri de TVA. Aceasta prelucrare se bazeaza pe (i) executarea unui contract la care dumneavoastra, in calitate de Partener comercial, sunteti parte, (ii) obligatii legale care ne sunt impuse si (iii) interesul nostru legitim.

In unele cazuri, prelucram date cu caracter personal, cum ar fi numele si datele de contact ale angajatilor sau ale reprezentantilor Partenerilor comerciali in scopul comunicarilor legate de executarea unui anumit contract cu Partenerii comerciali. Aceasta prelucrare se bazeaza pe (i) executarea unui contract la care Partenerii comerciali sunt parte, (ii) obligatiile legale care ne sunt impuse si (iii) interesul nostru legitim.

Fiind Partener comercial, va putem furniza comunicari despre noile noastre produse si servicii. Daca nu mai doriti sa primiti aceste comunicari, puteti renunta trimitandu-ne un e-mail la adresa protectia.datelor@elmas.ro .

 1. Utilizatori site si Clienti:

In scopul furnizarii serviciilor, a livrarii de bunuri si incasarii contravalorii in baza contractelor si comenzilor, va putem prelucra datele cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, datele bancare. Aceasta prelucrare se bazeaza (i) pe executarea unui contract la care Utilizatorii site/Clientii sunt parte sau (ii) pe o obligatie legala care ne este impusa.

Putem prelucra datele cu caracter personal astfel incat sa va putem oferi informatii despre bunuri sau servicii care consideram ca va intereseaza.

Daca sunteti un client existent, va putem contacta prin e-mail, posta, SMS sau prin notificari push prin intermediul Aplicatiilor Mobile, cu informatii despre bunuri si servicii similare cu cele care au facut obiectul unei vanzari anterioare sau unei negocieri cu dumneavoastra in vederea vanzarii, cu exceptia cazului in care ati optat altfel anterior.

Daca sunteti un client nou/potential, va vom contacta prin mijloace electronice numai daca avem acordul dumneavoastra prealabil. Daca nu doriti sa va folosim datele in acest fel, bifati caseta corespunzatoare din formularul prin care colectam datele dumneavoastra (sau formularul de inregistrare) sau comunicati-ne acest lucru la datele de Contact mentionate mai jos. Daca ati instalat o Aplicatie Mobila si doriti sa nu mai primiti notificari push, puteti schimba setarile pe dispozitivul mobil sau prin Aplicatia Mobila.

 1. Candidati si Ucenici:

In legatura cu participarea la un proces de recrutare sau pregatire profesionala va putem colecta si prelucra datele cu caracter personal (date de identificare, statut social, pregatirea scolara si experienta profesionala, CV-ul, etc.) in scopul preselectiei/selectiei, intocmirii actelor prevazute de legislatia muncii si legislatia fiscala precum si al comunicarii cu dumneavoastra si alte persoane interesate in legatura cu procesul de recrutare/pregatire profesionala . Aceasta prelucrare se bazeaza (i) pe interesul legitim al Elmas, (ii) pe executarea unui contract la care dumneavoastra sunteti parte ori (iii) pe consimtamantul dumneavoastra.

 1. Utilizatori de Aplicatii:

In legatura cu utilizarea de catre dumneavoastra a aplicatiilor noastre mobile, este posibil sa colectam si sa prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi datele de identificare, datele de contact, informatiile privind cardurile de debit sau de credit si datele privind localizarea geografica, atunci cand:

 • va inregistrati pentru a utiliza Aplicatiile noastre Mobile (inclusiv incercari gratuite) si ne furnizati in acest sens informatii despre dumneavoastra;
 • furnizati un comentariu, o evaluare sau alta postare utilizand Aplicatiile noastre Mobile;
 • interactionati cu noi utilizand Aplicatiile noastre Mobile;
 • interactionati cu noi prin alte mijloace, cum ar fi prin telefon, fax, SMS, e-mail, comunicare sociala sau postari in legatura cu o Aplicatie Mobila;

Aceasta prelucrare se bazeaza pe (i) executarea unui contract la care Utilizatorii de Aplicatii sunt parte prin inregistrarea in astfel de Aplicatii Mobile; (ii) interesele noastre legitime de a verifica datele contului de utilizator pentru serviciile furnizate pe teritoriul in care aveti resedinta obisnuita si pentru detectarea si prevenirea fraudelor; (iii) o obligatie legala care ne-a fost impusa; si/sau (iv) consimtamantul dumneavoastra pentru mesaje de informare cu privire produsele si serviciile oferite de ELMAS, newslettere, campanii promotionale si alte informari in scop de marketing trimise de catre sau in numele ELMAS.

 1. Angajatii Elmas:

In vederea respectarii prevederilor legale cu privire la desfasurarea contractului de munca si a indeplinirii sarcinilor de catre angajati Elmas va prelucra datele personale ale Angajatilor precum date de identificare, date despre familie, date financiare, date bancare, date cu privire la sanatatea in munca, date de contactare, semnatura, imaginea persoanei, copii dupa documente personale, etc. Temeiurile legale pentru aceste prelucrari sunt: (i) incheierea si derularea unui contract de munca, (ii) interesul legitim al Elmas si (iii) consimtamantul persoanei, in anumite cazuri.

 1. Vizitatorii showrom-urilor si altor facilitati Elmas („Vizitatori”);

In vederea respectarii prevederilor legale cu privire la securitatea persoanelor si bunurilor Elmas va prelucra datele personale ale Vizitatorilor precum date de identificare, imaginea persoanei, etc. Temeiurile legale pentru aceste prelucrari sunt: (i) interesul legitim al Elmas si (ii) consimtamantul persoanei, in anumite cazuri.

 

 

13.7. Informatii privind durata de stocare a datelor

 

Intentionam sa pastram datele dumneavoastra cu caracter personal numai atat timp cat este necesar, pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a indeplini scopurile pentru care au fost colectate datele si/sau impusa de legislatia aplicabila cu privire la perioadele minime legale de pastrare aplicabile si/sau atat cat este necesar pentru a ne exercita drepturile legitime (si drepturile legitime ale altor persoane).

De exemplu, daca sunteti un Partener comercial, va vom pastra datele cu caracter personal pe perioada exercitarii relatiei contractuale cu dumneavoastra. In cazul in care avem o relatie comerciala continua cu dumneavoastra in calitate de Partener comercial (de exemplu in cazul in care putem utiliza aceleasi date cu caracter personal in relatii contractuale separate cu dumneavoastra), vom continua sa pastram aceste date cu caracter personal pana la incetarea relatiei noastre comerciale si pentru perioada minima de pastrare impusa de lege.

In cazul angajatilor datele personale aferente documentatiei specifice de legislatia muncii se arhiveaza si se stocheaza pana la incetarea relatiei contractuale sau expirarea termenelor de pastrare pentru documente specifice mentionate de legislatia fiscala si legislatia muncii.

In cazul Utilizatorilor de Aplicatii, vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal pentru perioada in care Aplicatia Mobila este descarcata sau perioada indicata de legislatia relevanta.

Daca doriti mai multe informatii despre cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la adresa protectia.datelor@elmas.ro.

Va rugam sa aveti in vedere ca putem prelucra oricare dintre datele dumneavoastra cu caracter personal devenite anonime fara a va anunta in prealabil.

In cazul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in temeiul consimtamantului dumneavoastra, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevazuta prin consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care va retrageti sau limitati consimtamantul inainte de expirarea acestei perioade. In astfel de cazuri, vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective, in scopurile in care au fost colectate, sub rezerva oricarei obligatii legale de a prelucra aceste date cu caracter personal si/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal in scopul exercitarii drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane).

 

13.8. Destinatarii datelor prelucrate. Cum si cui divulgam datele dumneavoastra cu caracter personal

 

Nu vindem datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti.

In principiu prelucram datele cu caracter personal numai in scopurile necesare desfasurarii activitatii ELMAS.

In cadrul Elmas, doar un numar limitat de membri ai personalului, cum ar fi cei din departamentele de Vanzari, Juridic, Productie, Tehnic, Contabilitate si IT ar putea avea acces la datele dumneavoastra cu caracter personal conform principiului nevoii de a cunoaste.

Acesti membri ai personalului sunt supusi unor obligatii de confidentialitate cu privire la datele cu caracter personal.

Masuri tehnice si organizatorice adecvate sunt luate pentru protectia datelor cu caracter personal. Membrii personalului Elmas au dreptul sa gestioneze datele cu caracter personal numai in sensul instructiunilor Elmas si respectiv in legatura cu responsabilitatile de serviciu.

Datele cu caracter personal pot fi comunicate autoritatilor guvernamentale si/sau organelor de aplicare a legii, daca acest lucru este impus de legile aplicabile sau daca este necesar pentru exercitarea drepturilor noastre sau pentru protejarea intereselor noastre legitime (inclusiv a intereselor legitime ale unor terte parti) in conformitate cu legile aplicabile.

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi, de asemenea, divulgate unor terte parti, inclusiv:

(i) furnizori de servicii care ofera sprijin administrativ, profesional si tehnic Elmas pentru suport IT, de securitate, contabilitate si resurse umane;

(ii) parteneri de afaceri, furnizori si subcontractanti pentru executarea tuturor contractelor pe care le incheiem cu dumneavoastra;

(iii) furnizori de servicii de analiza si de motoare de cautare care ne ajuta in imbunatatirea si optimizarea Website-urilor noastre;

(iv) furnizori de servicii de curierat;

Elmas poate dezvalui, de asemenea, date cu caracter personal unor consultanti externi (de exemplu, avocati, contabili, auditori), daca este necesar.

In unele cazuri, putem dezvalui date cu caracter personal Companiilor noastre Afiliate pe baza principiului nevoii de a cunoaste. Elmas implementeaza garantii adecvate in relatia cu afiliatii sai pentru a securiza aceste transferuri de date cu caracter personal precum si prelucrarea acestora.

Elmas ar putea partaja date cu caracter personal cu Companiile sale Afiliate si cu alte terte parti in contextul anumitor tipuri de tranzactii, inclusiv in contextul tranzactiilor care implica o schimbare a controlului asupra Companiei, vanzarea substantiala a tuturor activelor sale sau restructurari comerciale.

Elmas doreste sa efectueze o evaluare prealabila adecvata in selectarea tertelor parti furnizori de servicii si impune acestor furnizori de servicii sa mentina masuri de securitate tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele cu caracter personal si pentru a prelucra datele cu caracter personal numai conform instructiunilor Elmas. Furnizorii de servicii vor avea dreptul sa utilizeze subcontractanti in furnizarea serviciilor catre Elmas, cu conditia ca subcontractantul sa respecte aceleasi obligatii de protectie a datelor ca si furnizorii de servicii.

 

13.9. Instrainarea datelor catre terti sau terte tari

 

Nu vom partaja datele dumneavoastra cu caracter personal cu terte parti in scopuri de marketing fara consimtamantul dumneavoastra explicit in acest sens.

Nu vindem datele dumneavoastra cu caracter personal unor terte parti.

In principiu utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal doar in cadrul propriei companii inclusiv in societatile afiliate.

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le colectam sunt stocate in Romania, dar in anumite situatii justificate legal pot fi transferate in Uniunea Europeana („UE”) si in Spatiul Economic European („SEE”). Cu toate acestea, informatiile colectate de terte parti prin intermediul fisierelor de tip Cookie vor servi, in general, traficului dintr-un centru de date care se afla cel mai aproape de locul de unde provine traficul. Aceasta inseamna ca astfel de informatii, inclusiv traficul publicitar, pot fi gestionate de servere situate in SEE si pot fi transferate in afara SEE. Pentru mai multe informatii, consultati Politica privind fisierele de tip cookies https://www.1234.ro/ro/cookie-policy .

Intentionam sa nu transferam datele dumneavoastra cu caracter personal in afara SEE daca nu exista protectii adecvate, incluzand:

 • o decizie privind caracterul adecvat emisa de Comisia Europeana cu privire la tara sau tarile de destinatie;
 • o certificare „scut de confidentialitate”;
 • reguli corporatiste obligatorii corespunzatoare;
 • un cod de conduita aprobat, impreuna cu angajamentele obligatorii si executorii ale operatorului de date sau persoanei imputernicite de catre operatorul de date din tara aflata in afara UE si SEE;
 • un mecanism de certificare aprobat, impreuna cu angajamentul obligatoriu si executoriu al operatorului de date sau al persoanei imputernicite de catre operatorul de date intr-o tara din afara UE si SEE de a aplica garantiile corespunzatoare; sau
 • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeana.

Puteti solicita la sediul Elmas sau Responsabilului cu Protectia Datelor al Elmas, mai multe detalii despre transferuri si despre masurile de protectie adecvate pe care le instituie Elmas inainte de eventuale transferuri de date.

 

13.10. Drepturile Dumneavoastra in calitate de persoanelor vizate

 

Conform Regulamentului UE/679/2016, beneficiati de urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care va privesc:

           

-Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavozatra personale;

-Dreptul de acces la date - aveti, de asemenea, dreptul de a obtine, la cerere, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de ELMAS.

-Dreptul la rectificare – poti solicita rectificarea datele personale inexacte sau le poti completa;

-Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – poti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;

-Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contesti exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;

-Dreptul de opozitie – poti sa te opui, in mod justificat si intemeiat, prelucrarilor datelor personale in anumite cazuri prevazute de lege;

-Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ai furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;

-Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;

-Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau, ti-l poti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;

-Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale - Un alt drept de care beneficiati este dreptul de a cere si de a obtine retragerea/ anularea/ reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta dumneavoastra, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii dumneavoastra, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte.

-Dreptul de a va adresa justitiei - in acelasi timp, aveti, dreptul de a va adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de lege, care v-au fost incalcate.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa prin utilizarea datelor de contact indicate in prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

 

13.11. Cai de exercitarea drepturilor

 

Daca doriti sa va exercitati aceste drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul persoanelor de contact mentionate mai jos. Speram ca putem raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra cu privire la modul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal. Cu toate acestea, aveti, de asemenea, dreptul de a depune o reclamatie la autoritatilor de supraveghere privind protectia datelor. Puteti depune reclamatia in Statul Membru in care locuiti, in care lucrati sau in care a avut loc presupusa incalcare a legii privind protectia datelor.

 

13.12. Utilizarea cookie-urilor

 

Website-urile noastre utilizeaza fisiere de tip cookies.

La utilizarea de catre dumneavoastra a paginilor noastre de Internet, daca permiteti acest lucru, pe computerul dumneavoastra se salveaza cookies. Cookie-urile sunt mici fisiere text care sunt salvate pe hard-disk-ul dumneavoastra clasificate pe browser-ul utilizat si prin care entitatea care le plaseaza primeste anumite informatii.

Acest lucru ne ajuta sa va oferim o experienta buna atunci cand navigati pe Website-urile noastre si ne permite, de asemenea, sa ne imbunatatim Website-urile. Aceasta prelucrare se bazeaza pe consimtamantul dumneavoastra exprimat pe Website-urile noastre sau prin setarile din browserul dumneavoastra. Pentru informatii detaliate despre fisierele de tip Cookie pe care le folosim, cat timp le folosim si despre scopurile pentru care le folosim, consultati Politica noastra privind fisierele de tip cookie https://www.1234.ro/ro/cookie-policy

Cookie-urile nu pot rula programe sau transmite virusuri pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere au rolul de a face per ansamblu navigarea de pe Internet mai prietenoasa si mai eficienta.

Noi sau tertii care administreaza paginile noastre web utilizeaza urmatoarele tipuri de cookies, al caror volum si mod de functionare este explicat in cele ce urmeaza:

-Cookie-urile temporare sunt sterse automatizat, atunci cand inchideti browser-ul. Printre acestea se numara in special session-cookies. Acestea salveaza un indicativ, asa numitul session-ID prin care diverse apelari ale browser-ului dumneavoastra pot fi clasificate intr-o sedinta comuna. Astfel computerul dumneavoastra poate fi identificat atunci cand reveniti pe pagina noastra de Internet. Session-cookies sunt sterse atunci cand va delogati sau inchidetii browser-ul.

-Cookie-urile persistente sunt sterse automat dupa o anumita perioada, care poate fi diferita in functie de cookie. Puteti sterge in orice moment cookies din setarile dumneavoastra de siguranta.

-Puteti configura setarea browser-ului conform dorintelor dumneavoastra si de ex. puteti refuza acceptarea de Third-Party-Cookies sau a tuturor cookies. In acest context subliniem faptul ca nu veti putea utiliza eventual toate functiile acestei pagini de Internet.

 

13.13. Servicii de social media

 

Website-urile noastre pot include functii de comunicare sociala, cum ar fi buton Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn sau Youtube. Aceste functii pot colecta informatii despre dumneavoastra, cum ar fi adresa IP si website-urile pe care le vizitati, si pot seta un fisier de tip cookie pentru a ii permite sa functioneze corect. Prelucrarea acestor informatii prin intermediul interactiunilor cu aceste caracteristici este guvernata de nota de informare/politica privind confidentialitatea a companiei care le furnizeaza (consultati sectiunea privind drepturile dumneavoastra de mai sus).

Subliniem faptul ca in calitate de operator al acestei pagini nu primim informatii despre continutul datelor transmise si utilizarea acestora de catre serviciile de social media. Mai multe informatii despre ce date referitoare la apelarea serviciilor de social media sunt colectate la Facebook, Twitter, Pinterest sau Youtube si cum sunt utilizate aceste date puteti afla din dispozitiile aferente de protectie a datelor, la:

Operator social media

Adresa

Declaratie privind protectia datelor

Facebook

Facebook Inc.1601 S. California Ave, Palo Alto CA 94304, USA

http://ro-ro.facebook.com/about/privacy/

Youtube

Google Inc.1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View CA 94043, USA

http://www.google.ro/intl/ro/policies/privacy/

Twitter

Twitter Inc.795 Folsom St., Suite 600, San Francisco CA 94107, USA

http://twitter.com/en/privacy

Pinterest

Pinterest Europe Ltd. Palmerston House, 2nd Floor Fenian Street Dublin 2, Ireland

https://policy.pinterest.com/ro/privacy-policy

 

13.14. Linkuri catre alte website-uri

 

Un Website al nostru poate furniza linkuri catre website-uri pe care Compania nu le controleaza. Dupa ce faceti clic pe un link al unei terte parti, veti fi directionat(a) catre website-ul tertei parti. Daca vizitati oricare dintre aceste website-uri conectate, trebuie sa analizati politicile lor privind confidentialitatea. Nu suntem responsabili pentru politicile si practicile altor companii. Compania noastra nu controleaza si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul, politicile privind confidentialitatea si notele de informare sau practicile website-urilor sau serviciilor tertelor parti.

 

13.15. Informatii suplimentare

 

15.1 Protectia minorilor

Copiii si tinerii sub 18 ani nu au dreptul de a ne transmite date cu caracter personal fara acordul parintilor sau tutorilor. Nu solicitam in mod dedicat date cu caracter personal de la copii sau tineri, nu le colectam in mod constient si nu le transmitem catre terti.

 

15.2 Informatii de contact

Aveti dreptul de a revoca in orice moment acordul exprimat in vederea procesarii datelor dumneavoastra, precum si de a trimite orice solicitare privind exercitarea drepturilor Dumneavoastra prin urmatoarele canale:

 • e-mail: datelor@elmas.ro
 • la sediul SC Elmas SRL: B-dul Grivitei nr. 1y, Brasov, Jud. Brasov, Romania.

  Va rugam sa nu divulgati date cu caracter personal sensibile (de exemplu, informatii legate de originea rasiala sau etnica, de opinii politice, de convingeri religioase sau de alta natura, de sanatate sau de apartenenta la un sindicat), numere de asigurare sociala sau informatii legate de cazierul penal atunci cand ne contactati.

 

15.3 Modificari ale prezentei declaratii privind protectia datelor

Ne rezervam dreptul de a modifica prezenta Politica privind protectia datelor cu caracter personal in orice moment, cu efect pentru viitor. O versiune actuala poate fi apelata in orice moment de pe pagina noastra de Internet. Va rugam sa vizitati periodic pagina noastra de Internet si sa va informati in legatura cu varianta in vigoare.

 

Stadiul prezentei declaratii privind protectia datelor: Iunie 2018

 

14. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Pentru a putea cumpara de pe www.1234.ro, este obligatoriu sa aveti un cont pe website-ul nostru.
De asemenea, daca aveti deja un cont, va puteti modifica in orice moment datele contului, sau puteti renunta in orice moment la contul dumneavoastra daca doriti.
In cazul in care decideti sa va creati un cont inseamna ca sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, complete si actuale despre dumneavoastra si/sau societatea dumneavoastra, asa cum sunt solicitate in campurile de inregistrare ca utilizator.
In cazul in care se constata ca ati incalcat aceasta obligatie, S.C. Elmas S.R.L. isi rezerva dreptul de a va bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nicio notificare in prealabil.
Totodata, daca optati sa va creati un cont pe website-ul www.1234.ro, va rugam sa aveti grija ce parola de acces alegeti, repectand cateva cerinte minime: sa contina cel putin 8 caractere, sa nu fie usor de ghicit (de exemplu: parola sau adresa dumneavoastra de email, numele dumneavoastra, etc.), sa nu fie aceeasi parola pe care o utilizati pentru a accesa alte conturi.
Datele personale furnizate de dumneavoastra la inregistrare sau la plasarea unei comenzi sunt utilizate de S.C. Elmas S.R.L. doar in scopul declarat al acestui website (respectiv pentru confirmarea comenzii, facturare, livrare, transmitere a buletinelor informative si promotionale) si nu vor fi divulgate unei terte parti sau facute publice in scopuri de marketing fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute prin lege.

15. MODIFICARI SI ACTUALIZARI
Termenii si conditiile generale specificate pe www.1234.ro sunt supuse modificarilor, datorita schimbarii legislatiei sau a altor motive. Data intrarii in vigoare a noilor termeni si conditii este data publicarii acestora pe www.1234.ro.

16. INFORMATII SUPLIMENTARE, CERERI, RECLAMATII
Ne puteti transmite solicitarile dumneavoastra in scris, telefonic, sau via internet, la:
S.C. Elmas S.R.L.
B-dul Grivitei nr. 1Y, Brasov – 500177
Tel:     +40 (0)733 33 1234
Fax:    +40 (0)268-308 705
E-mail: office@1234.ro

17. LIVRARILE INTERNATIONALE
Comenzile livrate in tarile din afara Comunitatii Europene pot face obiectul taxelor de import, taxelor vamale practicate de tara de destinatie. Din cauza faptului ca politicile vamale difera de la o tara la alta, utilizatorii / clientii www.1234.ro / S.C. Elmas S.R.L. sunt rugati sa contacteze direct autoritatile vamale locale pentru a obtine mai multe informatii despre nivelul/ valoarea taxelor inainte de a comanda un produs. S.C. Elmas S.R.L. nu poate prevedea care sunt aceste taxe.
De asemenea, va rugam sa aveti in vedere faptul ca desfasurarea procedurilor vamale poate cauza intarzieri ale termenului de livrare estimat, intarzieri care nu depind de S.C. Elmas S.R.L..

18. JURISDICTIE
Toate vanzarile societatii S.C. ELMAS S.R.L. sunt considerate ca avand loc la sediul societatii din Brasov, Bd. Grivitei nr. 1Y, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut intre clienti si S.C. ELMAS S.R.L. se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de instantele judecatoresti competente.

19. TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE.
Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.1234.ro se  face la momentul livrarii, dupa efectuarea platii din partea Clientului in una dintre modalitatile indicate in sectiunea „Modalitatea de plata” si regasita in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Clientul are obligaţia sa preia bunurile la termenele şi în condiţiile prevazute în contractul la distanta.
In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre S.C. ELMAS S.R.L. sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora,  cu exceptia serviciului “Deschiderea coletului la livrare”.

20. LEGISLATIA APLICABILA

 • Legea comertului electronic - 365/2002 - republicata
 • Ordonanta nr. 130/2000 prepublicata, privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta
 • Legii 365/2002 privind comertul electronic - republicata
 • Hotarirea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic
 • Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000 republicata;
 • Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001
 • Ordin nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web
 • Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe
 • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.  
 • Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii