Call Center+40 733 33 1234

OBLIGATIILE DUMNEAVOASTRA DE INREGISTRARE

  • Pentru a cumpara produse de pe site-ul www.1234.ro. va trebui sa acceptati termenii si conditiile prezente.

    In cazul in care doriti sa va creati un cont pe site-ul nostru puteti comanda produsul/produsele dorite, prin parcurgerea a 5 pasi.

    Pasul 1: logare in contul de utilizator (cu USERNAME si PAROLA). Pasul 2: alegerea produselor cu optiunea "Adauga in cos" disponibila in dreptul fiecarui produs. Dupa finalizarea listei de cumparaturi, se poate previzualiza si modifica comanda apasand butonul "Consulta cosul". Pasul 3: Verificarea detaliilor comenzii: pentru finalizarea cu succes a comenzii, trebuie verificate sau mentionate acum detalii utile, precum adresa de livrare si modalitatea de plata (numerar la sediul Elmas, card online, virament bancar). Pasul 4: plasarea comenzii. Dupa apasarea butonului "Trimite comanda" produsele, adresa de livrare si modalitatea de plata sunt verificate, iar dvs. veti primi in mod automat un email de confirmare a primirii comenzii. Daca toate datele sunt corecte, comanda urmeaza sa fie procesata de catre operatorii nostri. In cazul platii prin card bancar, veti fi directionat in fereastra de plata. Pasul 5: Odata procesata comanda, veti primi un mail pe adresa trecuta in profilul de utilizator (care cuprinde confirmarea comenzii dumneavoastra, preturile produselor comandate si detaliile privind livrarea). De asemenea, un reprezentant Elmas va va contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru validarea finala a adresei de livrare si comunicarea taxei de transport.  

    In vederea crearii contului, Dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.