Call Center+40 733 33 1234

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 • Pentru a putea cumpara de pe www.1234.ro, este obligatoriu sa aveti un cont pe website-ul nostru.

  De asemenea, daca aveti deja un cont, va puteti modifica in orice moment datele contului, sau puteti renunta in orice moment la contul dumneavoastra daca doriti.

  In cazul in care decideti sa va creati un cont inseamna ca sunteti de acord sa furnizati informatii corecte, adevarate, complete si actuale despre dumneavoastra si/sau societatea dumneavoastra, asa cum sunt solicitate in campurile de inregistrare ca utilizator.

  In cazul in care se constata ca ati incalcat aceasta obligatie, S.C. Elmas S.R.L. isi rezerva dreptul de a va bloca accesul pe o perioada nedeterminata, fara nicio notificare in prealabil.

  Totodata, daca optati sa va creati un cont pe website-ul www.1234.ro, va rugam sa aveti grija ce parola de acces alegeti, repectand cateva cerinte minime: sa contina cel putin 8 caractere, sa nu fie usor de ghicit (de exemplu: parola sau adresa dumneavoastra de email, numele dumneavoastra, etc.), sa nu fie aceeasi parola pe care o utilizati pentru a accesa alte conturi.

  Datele personale furnizate de dumneavoastra la inregistrare sau la plasarea unei comenzi sunt utilizate de S.C. Elmas S.R.L. doar in scopul declarat al acestui website (respectiv pentru confirmarea comenzii, facturare, livrare, transmitere a buletinelor informative si promotionale) si nu vor fi divulgate unei terte parti sau facute publice in scopuri de marketing fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute prin lege.