Call Center+40 733 33 1234

PRIMIREA COMENZILOR SI LIVRAREA

 • Primirea comenzilor se efectueaza de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00.

  Livrarea produselor comandate se realizeaza intr-un termen cuprins intre 7 si 10 zile de la data primirii comenzii si confirmarea acesteia pentru articolele aflate in stoc.

  Costul de transport reprezinta tariful de expediere aferent curierului cu care se realizeaza transportul, si va va fi comunicat impreuna cu confirmarea de comanda. Pentru articolele care nu se afla pe stoc termenul de livrare poate ajunge la 30 de zile sau mai mult, in functie de disponibilitatea produselor pe stocul producatorului.

  Produsele sunt expediate clientilor in ordinea in care au fost primite comenzile, pana la epuizarea stocului.

  Pentru acele comenzi (primite de la acelasi client/ utilizator) in care sunt si produse disponibile pe stoc si produse nedisponibile pe stoc, expedierea se va efectua in functie de preferinta clientului/ utilizatorului: fie integral la data la care vor fi disponibile toate produsele din comanda, fie pe rand (intai produsele de pe stoc, si ulterior restul de produse din comanda).

  In cazul in care clientul/ utilizatorul doreste sa-si preia personal produsele comandate, se poate prezenta la sediul S.C. Elmas S.R.L. din Brasov, B-dul Grivitei nr. 1Y, intre orele 08.00 – 16.00, anuntand in prealabil furnizorul.