Call Center+40 733 33 1234

PROCEDURA RENUNTARE LA CUMPARARE

  1. Cumparatorul transmite in scris, la adresa de e-mail office@1234.ro o solicitare avand subiectul „Cerere de retur produse conform comanda numarul ............ din data .................”, si continand: datele de contact ale cumparatorului, numarul si data comenzii, numarul si data facturii emise pentru respectiva comanda, motivele care cauzeaza cererea de retur.
  2. Cererea de retur trebuie sa aiba atasate: copia facturii fiscale si copia avizului de insotire a marfii sau a AWB-ului.
  3. Dupa receptionarea cererii, S.C. Elmas S.R.L. va verifica daca sunt indeplinite conditiile de retur; daca respectivele conditii sunt indeplinite, cererea va fi aprobata si inregistrata in sistem.
  4. In urmatoarele 24 – 48 de ore, cumparatorul va primi un e-mail de confirmare, care va contine numarul de inregistrare al returului, si urmatorii pasi ai procedurii de retur.
  5. Cumparatorul returneaza produsul in ambalajul original ( si manualul de utilizare, si accesoriile – daca este cazul ), avand grija sa adauge numarul de inregistrare al returului, precum si factura fiscala in original si certificatul de garantie in original.
  6. Dupa primirea produsului, personalul S.C. Elmas S.R.L. va efectua verificarea sa, constatand daca solicitarea respecta conditiile obligatorii aplicabile in cazul renuntarii la cumparare.
  7. Cumparatorul va primi un e-mail in care i se va comunica rezultatul verificarii, iar in cazul in care conditiile sus metionate sunt respectate, va avea la dispozitie urmatoarele variante: rambursarea valorii produselor in termen de 30 de zile de la data denuntarii contractului, inlocuirea produsului cu un produs identic, sau inlocuirea cu un produs similar dar de o valoare mai mare sau mai mica (daca valoarea produsului nou ales este mai mare cumparatorul va plati diferenta, iar daca valoarea este mai mica, S.C. Elmas S.R.L. ii va rambursa diferenta).

S.C. Elmas S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza returnarea produselor in cazuri de: returnari repetate, depasirea termenului de renuntare la cumparare, nerespectarea conditiilor de renuntare la cumparare, si/sau neacceptare a taxelor de transport.