Call Center+40 733 33 1234

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 • Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Elmas S.R.L. inregistrata la A.N.S.P.D.C.P cu numarul 30770 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, utilizand orice modalitate de comunicare cu noi.

  Datele personale sunt culese numai pentru nevoile S.C. Elmas S.R.L. si prelucrate in scopul realizarii activitatii comerciale a firmei rezultate din statut, a promotiilor si reclamei, cu respectarea imperativului de ocrotire a datelor impus de legislatie prin Legea nr. 677/2001.

  Furnizand datele cu caracter personal, sunteti de acord cu prelucrarea lor de catre S.C. Elmas S.R.L. si parteneri sai, precum si cu primirea de comunicari comerciale din partea acestora. Fiecare client are dreptul de a vizualiza datele sale personale, de a le modifica, de a cere incetarea prelucrarii lor de catre firma sau de a se impotrivi folosirii lor. In acest sens, puteti transmite o cerere scrisa, datata si semnata, catre S.C. Elmas S.R.L., la adresa B-dul Grivitei nr. 1Y, Brasov – 500177.

  Prin furnizarea de catre Dvs a urmatoarelor date cu caracter personal: e-mail, username, nume si prenume, adresa, cod postal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, cod numeric personal, telefon,  Dvs, in calitate de persoana vizata conform Legii 677/2001,  declarati ca va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc, respectiv explicit, liber exprimat si informat, ca datele Dvs cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii SC ELMAS SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre SC ELMAS SRL cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

  Toti cei care au furnizat urmatoarele date cu caracter personal: e-mail, username, nume si prenume, adresa, cod postal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, cod numeric personal, telefon, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001.  Scopurile colectarii si prelucrarii datelor Dvs cu caracter personal (e-mail, username, nume si prenume, adresa, cod postal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, cod numeric personal, telefon) de catre S.C. ELMAS S.R.L. sunt:

  • transmiterea prin e-mail de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing cu privire la activitatea desfasurata de SC ELMAS SRL, cu privire la produsele pe care societatea ELMAS SRL le comercializeaza;
  • efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea SC ELMAS SRL. fata de persoana dumneavoastra;
  • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor.
  • comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv confirmarea comenzii, expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor, inregistrarea facturilor si platilor in contabilitate si lamurirea oricaror aspecte legate de comanda, expediere si plata.
  • promovarea produselor si serviciilor; marketing si publicitate.

  Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele dvs., acestea fiind necesare prelucrarii comenzii dumneavoastra si/sau promovarii produselor si serviciilor noastre prin actiuni de tipul newsletter. Refuzul dvs. determina imposibilitatea preluarii si procesarii comenzii dumneavoastra si/sau imposibilitatea de a va trimite informari privind actiunile promotionale si de promovare a produselor si serviciilor.

  In cazul in care doriti sa primiti informatii despre produsele noastre, si/sau despre campaniile noastre promotionale, si/sau oferta de pret, este necesar sa ne transmiteti:

  -          numele si prenumele dvs.;

  -          numarul dvs. de telefon;

  -          adresa dvs. de e-mail.

  In cazul in care doriti sa trimiteti o comanda, pentru a va putea confirma comanda, pentru a emite factura fiscala, si pentru a va putea livra, este necesar sa ne transmiteti:

  -          numele si prenumele dvs.;

  -          numarul dvs. de telefon;

  -          adresa dvs. de e-mail;

  -          codul numeric personal;

  -          seria si numarul actului de identitate/pasaportului;

  -          adresa dumneavoastra.

  Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre S.C. ELMAS S.R.L. si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: firmelor furnizoare de servicii de curierat, de servicii de plata, si companiilor din grupul S.C. ELMAS S.R.L.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. Elmas S.R.L., B-dul Grivitei nr. 1Y, Brasov – 500177, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
  - o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  - sa interveniti asupra datelor transmise; 
  - sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
  - sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

  Datele dumneavoastra pot fi transferate in Bulgaria, Ungaria, sau Moldova, in vederea livrarii comenzii dvs. si instalarii produselor comandate (doar daca este cazul, si doar la solicitarea dvs.).

  Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

  In cazul in care aveti creat cont pe site-ul www.1234.ro, S.C. ELMAS S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal furnizate de Dvs prin completarea formularului Cont nou (e-mail, username, parola, confirmare parola) pe perioada existentei contului Dvs , iar ulterior stergerii contului Dvs, S.C. ELMAS S.R.L. va transforma datele Dvs cu caracter personal (e-mail, username, parola, confirmare parola)  in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii.

  Datele cu caracter personal privind  e-mail, nume si prenume, adresa, cod postal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului, cod numeric personal, telefon, furnizate pentru efectuarea comenzii (cumpararea de produse de pe site-ul www.1234.ro.) vor fi prelucrate de catre S.C. ELMAS S.R.L.  pe perioada prevazuta de lege pentru pastrarea inregistrarilor contabile privind comenzile si platile efectuate de Dvs ce au ca obiect produsele comandate de Dvs de pe site-ul www.1234.ro.

  Datele dumneavoastra sunt destinate utilizarii de catre S.C. ELMAS S.R.L. in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmelor de curierat care asigura livrarea produselor comandate de Dvs, a eventualilor prepusi ai SC ELMAS S.R.L. care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama S.C. ELMAS S.R.L. cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, a eventualilor dobanditori ai site-ului www.1234.ro (prin vanzare-cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului),  a firmei de IT care se ocupa de functionarea optima a site-ului (in prezent este firma SC WEBGABRIEL SRL) care in viitor poate fi inlocuita cu o alta firma  conform optiunii exclusive a societatii ELMAS S.R.L. si pentru care se considera ca am primit acceptul Dvs prin efectuarea comenzii. Prin comanda efectuata Dvs va exprimati acordul pentru dezvaluirea datelor Dvs cu caracter personal urmatorilor terti: eventualilor dobanditori ai site-ului www.1234.ro (prin vanzare -cumparare sau alte forme de dobandire a site-ului), prepusilor societatii ELMAS S.R.L. care vor prelucra datele cu caracter personal in numele si pe seama S.C. ELMAS S.R.L. cu respectarea dispozitiilor legii nr 677/2001, firmelor de curierat (UPS, Urgent Curier).