Call Center+40 733 33 1234

TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE. JURISDICTIE

  • Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.1234.ro se face la momentul livrarii, dupa efectuarea platii din partea Clientului in una dintre modalitatile indicate in sectiunea „Modalitatea de plata” si regasita in comanda (intelegand prin livrare - semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Clientul are obligaţia să preia bunurile la termenele şi în condiţiile prevăzute în contractul la distanta.

    In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre S.C. ELMAS S.R.L. sa permita Clientului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora, cu exceptia serviciului “Deschiderea coletului la livrare”. 


JURISDICTIE

Toate vanzarile societatii S.C. ELMAS S.R.L. sunt considerate ca avand loc la sediul societatii din Brasov, Bd. Grivitei nr. 1Y, care constituie si locul unde obligatia a luat nastere sau aceea a locului platii. Orice litigiu aparut intre clienti si S.C. ELMAS S.R.L. se vor rezolva pe cale amiabila. In cazul in care partile nu au reusit sa solutioneze litigiul pe cale amiabila, acesta se va solutiona de instantele judecatoresti competente.