Call Center+40 733 33 1234

Transpaleta electrica 1,5 T, tip MT15C

Prognoză stoc: În stoc

Preț normal: 9.520,00 RON

Fără TVA: 7.495,00 RON Cu TVA: 8.919,05 RON

MT15C a fost proiectat special pentru sarcini ușoare. Toate comenzile sunt situate pe timona ergonomica. Mânerul acoperit cu material ce se potrivește  foarte bine pe mana operatorului cu atingerea mâinilor, acordând mai multă atenție sentimentelor operatorului.
Bateria cu litiu fără întreținere, încărcător încorporat cu priză standard, permițând încărcarea oportună și schimbarea rapidă, eficiența muncii fără întreruperi. Motorul mare de antrenare oferă performanțe mai mari. MT15C dispune de o frână de parcare eficientă pentru a ține utilajul în siguranță pe pantele de incarcare. Ridicare electrică, coborâre manuală fără trepte pentru a asigura o descărcare lină. Roata motoare este echipata cu capac metalic pentru a proteja piciorul operatorului.
Componentele principale care au fost verificate de piață de mulți ani, șasiu și capac metalic, îmbunătățesc foarte mult fiabilitatea întregului utilaj. Acesta va ridica alarma sonoră și vizuală la un nivel de putere scăzut pentru a asigura încărcarea la timp.

Mai multe poze

Sistem de tracțiune și ridicare
Motor DC de 0,75 kW
Viteză de până la 4,5 km/h la descărcare și 4,0 km/h la încărcare
Ridicare electrica
Coborâre manuală
Sistem plug and play
Tehnologie Li-ION
baterie de 20 Ah
Pana la 3 ore autonomie
Timp de încărcare 2,5 ore


Spuneți-vă părerea despre produsele 1234

Doar utilizatorii înregistrați își pot scrie opiniile. Vă rugăm să vă logați sau înregistrați